Maximale output van de hoogste kwaliteit

De samenwerking met Ed van Brummen is buitengewoon goed. Ed is in staat om in een zeer korte tijd maximale output te leveren van de hoogste kwaliteit.Het verbaast ons elke keer weer in positieve zijn dat Ed mijn creatieve gedachten kan doorvertalen naar een buitengewoon mooie illustratie. 9 van de 10 keer halen wij de klant/opdracht binnen, mede dankzij Ed van Brummen!

(Jaap de Jong – Managing Director Young Perfect, Brand&Shopper Activation)

Snelle Schetser

Tja wat zouden wij zijn zonder Ed? Geen lollige prents, geen snelle schetsen binnen een dag en geen fraaie tekeningen om verkoopverhalen te ondersteunen. Ik moet er niet aan denken… (Frido – Newton21)


Betrouwbare Partner

Ed van Brummen helpt mij al meer dan twintig jaar voortreffelijk bij de presentaties van mijn productiesHet knappe van van Brummen is dat hij zeer goed kan luisteren. Ed heeft het unieke vermogen om half gebakken ideeën onrijp en nog lang niet klaar, zo te visualiseren dat het gelijk een goed gevoel geeft en zelfvertrouwen bij je zelf.Die inspirerende vertaling heeft mij vaak in staat gesteld mijn opdrachtgeverer van te overtuigen dat ik met een briljant voorstel kwam.
Dankzij Ed’s hulp hebben mijn productiehuizen belangrijke projecten en tv programma’s kunnen realiseren.
Daar komt nog bij dat hij een betrouwbare partner is, die altijd op tijd zijn prachtig en kundig art-werk aflevert.Kort en goed Ed is een meester in het in vele verschillende stijlen vertalen van ideeën en plannenBovendien – en dat is ook belangrijk – een heel aardig mens waarop ik in de loop van de vele jaren samenwerking zeer gesteld ben geraakt.

(Han Peekel – TV Producent en presentator)


Een constructief meedenker

‘Bij een conceptpresentatie maak ik altijd gebruik van de illustraties/visuals van Ed. Hiermee krijgen de concepten een extra dimensie die bij de klant tot de verbeelding spreken. Ed denkt constructief mee wat vaak leidt tot aanscherping van het concept. Regelmatig krijgen ik te horen dat de visuals er zo gaaf uit zien. Dat zorgt er mede voor dat de gepresenteerde concepten goed ontvangen worden.’

(Hans de Jong, Nieuwland & de Jong)


Fraaier dan verwacht

“Al ruim 20 jaar maakt Ed illustraties voor me, vaak vanaf een schets en soms naar een mondelinge briefing. Elke keer is het resultaat fraaier dan verwacht. Mooi is dat-ie met verschillende programma’s uit de voeten kan, soms een vectoren illustratie en vaak een pixel illustratie. Pretttig dat hij weet, hoe er moet worden aangeleverd voor mijn internet ontwerpwerk. Op naar nog 20 jaar.”

(Frank Langedijk – ANEKIO)


Betrokken en een prettig gevoel voor humor

“Met Ed van Brummen heb ik gedurende vele jaren met plezier en naar tevredenheid mogen samenwerken. Ed als illustrator, ik als vormgever. Hij beheerst vele technieken en tekenstijlen. Ed is creatief, werkt zeer nauwkeurig en is zonder meer een echte meedenker. Hij heeft een prettig gevoel voor humor, en weet je altijd het gevoel te geven dat hij betrokken is op het belang van jouw klant. Bij een briefing dwingt hij je door middel van kritische vragen extra na te denken over wat je voor ogen hebt en wilt bereiken met de illustratie, cartoon of impressie. Zijn prijs is hij meer dan waard, omdat hij doelgericht te werk gaat. Niet zelden is zijn eerste opzet meteen raak en zo niet, dan ben je er nog maar één stap van verwijderd.”

(Hans, VanEckDesign)


Brengt ideeën tot leven

Ed van Brummen is ons beste bewaarde geheim! Hij zorgt ervoor dat onze concept ideeën gaan leven bij onze klanten. En niet zonder resultaat!

(Paul Nieuwland – Nieuwland & de Jong, Rotterdam)

 

Maximale output van de hoogste kwaliteit

De samenwerking met Ed van Brummen is buitengewoon goed. Ed is in staat om in een zeer korte tijd maximale output te leveren van de hoogste kwaliteit.Het verbaast ons elke keer weer in positieve zijn dat Ed mijn creatieve gedachten kan doorvertalen naar een buitengewoon mooie illustratie. 9 van de 10 keer halen wij de klant/opdracht binnen, mede dankzij Ed van Brummen!

(Jaap de Jong – Managing Director Young Perfect, Brand&Shopper Activation)

 

Oor en oog voor mijn suggesties

Ed van Brummen is in mijn ogen een begiftigde en een inspirerende illustrator die van zijn vak houdt. Ed pakte mijn wensen uitstekend op, had voortdurend oor en oog voor mijn suggesties en vulde eventueel gewenste wijzigingen ontzettend goed in. Daarmee bleek hij over een grote mate van flexabiliteit te beschikken. Ed is een echte aanrader voor hen die op zoek zijn naar inspirerende en originele illustraties. Ik geef hem een dikke 9 voor het door hem geleverde werk. Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik bij hem terecht ben gekomen !
René Bahlmann

Illustratie/logo ontwerpen in Den Haag
Geplaatst door Jaco op 16 feb. '18  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Via Marktplaats ben ik Bij Ed terecht gekomen. Zijn werk bekeken op zijn website en zijn style sloot aan wat ik zocht. Vooraf afspraken gemaakt en daar heeft Ed zich aan gehouden. Ed denkt na en maakt overwogen keuzes in zijn ontwerp, wat een meerwaarde is. Mijn schets heeft hij meer dan voortreffelijk uitgewerkt.
Het kost wat, maar het afgeleverde werk is het (mij) waard!

Ontwerp+illustratie kinderpaspoort in Rotterdam
Geplaatst door Sh op 28 okt. '17  |  12½ jaar actief op Marktplaats
Ed heeft geweldig meegedacht en meegewerkt aan de vertaling van een ruw idee voor een kinderboekje tot een leuke en leerzame uitgave: het Rottemeren Paspoort. Hij heeft dat ook prachtig vormgegeven en geillustreerd zodat het echt een meesterwerkje is geworden, dat alom veel waardering krijgt.
Een uitstekende allroud vakman!

Illustrator in omgeving Gouda
Geplaatst door emmavd op 02 jun. '17  |  11 jaar actief op Marktplaats
Ed heeft de omslag van mijn proefschrift geïllustreerd. Hij wist mijn idee precies om te zetten in geschikte illustratie en heeft zelf nog suggesties gedaan om het onderwerp van mijn proefschrift beter uit te laten komen. Daarnaast heeft hij suggesties gedaan voor de opmaak van de titel en de achtergrondkleur, zodat het een geheel is. Hij denkt dus erg mee en daarmee is de illustratie mooier geworden dan ik had verwacht! Ed is makkelijk te bereiken en betrouwbaar, ik raad hem zeker aan.

Logo maken in Almere
Geplaatst door Nobelhorst Almere op 08 dec. '15  |  11 jaar actief op Marktplaats
Via Marktplaats bij Ed gekomen. Had een idee over een logo en dit heeft Ed digitaal gemaakt. Ik ben hier enorm tevreden over. Bedankt voor al je inspanningen, Ed. Groet, Hillie
Reageer

Grafisch ontwerp verkoopverpakking in Waddinxveen
Geplaatst door info op 09 sep. '15  |  5½ jaar actief op Marktplaats
Ed is een zeer betrokken illustrator. Hij denkt mee, verdiept zich uitermate in de materie en zorgt ervoor dat iedere wens op de juiste manier verwerkt wordt in de stijl waarin op dat moment geïllustreerd wordt. Ed levert kwalitatief goed werk en is pas tevreden wanneer de illustratie op alle mogelijke manieren de wensen van de klant op de juiste wijze vertaald.